Kuća sjajnih trofeja

Sport-trofej doo

0 +
zadovoljnih klijenata
0 +
godina iskustva
0 +
sjajnih proizvoda

SPORT-TROFEJ doo

BRAĆE MAJER 14

24000 SUBOTICA, SRBIJA

TELEFON: 024 / 538 – 305

MOBILNI: 063 / 566 – 346

E-MAIL: sportski.trofej@gmail.com

PIB: 104428650

MATIČNI BROJ: 20156295

BROJ TEKUĆEG RAČUNA: 105 – 2749805 – 76

Kod banke: AIK Banka SRBIJA A.D. BEOGRAD

Budite slobodni da nas kontaktirate putem naše e-mail adrese, ili direktno telefonom.

Neko iz našeg tima vas čeka.

O NAMA

Poštovani,

Dobro došli!

Nudimo vam pouzdano poslovno partnerstvo, uz bogatu ponudu visoko kvalitetnih proizvoda. Naš mlad, ambiciozan i odgovoran tim će uvek naći najbolje rešenje, kako bi vaše ideje bile realizovane na najvišem nivou. Kvalitet, efikasnost i pristupačne cene su naš siguran put do zadovoljnih klijenata. To dokazuje dugi niz godina uspešnih poslovnih saradnji. 

Proizvodnja sportskih trofeja je primarna u okviru našeg asortimana. Medalje, pehari, statue, figure, plakete i zahvalnice raznolikog dizajna zadovoljavaju potrebe i najzatevnijih klijenata. Posebnu pažnju posvećujemo izboru materijala i kvalitetu izrade proizvoda. Naš dizajnerski tim je izuzetno otvoren za vaše ideje i predloge. A sve u cilju što bolje komunikacije i saradnje, na obostrano zadovoljstvo.

Trofej u rukama ličnosti koja je konačno valorizovala sav uloženi trud i strpljenje, je poseban trenutak za svakoga. Stoga, nastojimo da u svaki trofej koji stvorimo utkamo ljubav i emocije koje prate pobednički duh. 

Pokucajte na naša vrata, a mi ćemo vam ih srdačno otvoriti.

Vaš SPORT – TROFEJ tim.

Oni nam veruju

Naši klijenti

Sa ponosom vam predstavljamo svoje klijente sa kojima smo ostvarili dugogodišnju saradnju. Verujemo da ćete i vi prepoznati sve naše kvalitete i postati deo naše porodice.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

DA LI JE U CENU URAČUNAT PDV?  Sport-Trofej doo nije obveznik PDV.

KOJI JE ROK ISPORUKE? Imamo svu robu na lageru, ali idealno je da nam date rok za dostavu između 7 i 10 dana. Inače, naša ekipa za “hitne intervencije” može da isporuči robu u roku od 48 sati, bilo gde u Srbiji.

DA LI POSTOJI MOGUĆNOST POVRATA NEUTROŠENIH MEDALJA?  Naravno, sve neutrošene medalje primamo nazad.

ŠTA JE SVE URAČUNATO U CENU MEDALJE? Aplikacija za određeni sport, traka i nalepnica na pozadini medalje. Možemo aplikaciju uraditi za bilo koju manifestaciju, po vašem izboru – u vidu pvc nalepnice, stikera, metalnog umetka….

KOJI JE ROK ZA IZRADU UNIKATNIH MEDALJA?  Od 20 do 30 dana, u zavisnosti od idejnog rešenja medalje.